top of page

Termeni si conditii

1. ASPECTE GENERALE

Informațiile prezentate în continuare au scopul de a aduce la cunoștința utilizatorului mai multe detalii despre termenii și condițiile de utilizare ale website-ul  www.bonaperfecta.com.

Este esențial de reținut faptul că, termenii și condițiile indicate în cele ce urmează, se aplică tuturor utilizatorilor website-ului, iar prin utilizarea website-ului sunteți de acord cu acestea.

2. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Drepturile de autor asupra întregului conținut al website-ului bonaperfecta.com sunt proprietatea exclusivă a SC APPLE OF EVE'S SRL.

Conținutul website-ului este oferit gratuit utilizatorilor, acesta neputând fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice forma, incluzând dar fără a se limita la forma electronică, fără permisiunea prealabila, scrisă, a societății.

3. CONȚINUTUL WEBSITE-ULUI

Website-ul a fost realizat în scopul de a asigura prezentarea activității societății, iar prin accesarea /utilizarea acestui website nu se pot efectua comenzi online.

Website-ul poate conține link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website.

Website-ul nu permite înregistrarea utilizatorilor și nu permite publicarea de către aceștia a diferitelor materiale (e.g. text, poze, comentarii, materiale video etc).

BONA PERFECTA își rezerva dreptul de a modifica conținutul, structura și condițiile de accesare a website-ului în funcție de schimbările ce au loc cu privire la serviciile și ofertele postate pe acesta.

4. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizează în conformitate cu dispozițiile Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 [GDPR] și cu legislația națională privind protecția și securitatea datelor personale.

Pentru mai multe detalii privitoare la modul în care colectăm și prelucrăm datele cu caracter personal, vă rugăm să accesați secțiunea dedicată a website-ului.

5. LIMITAREA RĂSPUNDERII

BONA PERFECTA nu își asumă răspunderea în cazul în care informațiile conținute în acest website nu sunt complete și exacte.

BONA PERFECTA nu este responsabilă pentru prejudiciile ce pot fi  create ca urmare a folosirii neautorizate a informațiilor din conținutul website-ului.

BONA PERFECTA nu este responsabilă pentru eventualele costuri și/sau pierderi de orice fel suportate/rezultate ca urmare a folosirii informațiilor de pe  website.

BONA PERFECTA nu își asumă responsabilitatea  cu privire la eventualele disfuncționalități de orice fel ale website-ului, incluzând, dar fără a se limita la: suspendarea sau întreruperea funcționării website-ului, imposibilitatea accesării acestuia etc.

BONA PERFECTA își rezervă dreptul de a modifica conținutul, structura și condițiile de accesare a website-ului în funcție de schimbările ce au loc cu privire la serviciile și ofertele postate pe acesta.

bottom of page