top of page
Standing Meeting

PROCEDURA DE RECRUTARE

Functionarea serviciilor de recrutare

Procedura recrutare: FAQ

CUM FUNCTIONEAZA?

TRIMITEREA SOLICITARII

Ne trimiti solicitarea

Contacteaza telefonic sau completeaza formularul online de contact pentru a ne furniza datele solicitarii tale precum si cateva date despre profilul candidatei de care ai nevoie.

Te rugam sa mentionezi in solicitarea ta:

  1. Zona de lucru: adresa, puncte de reper, mijloace de transport in comun

  2. Programul de lucru: numar de ore si interval orar

  3. O scurta descriere a sarcinilor zilnice pentru a construi fisa postului

  4. Salariul oferit si data angajarii

  5. Alte detalii ce contureaza profilul solicitat: nivel de studii, experienta aptitudini ,etc.

In functie de serviciul solicitat urmeaza sa incluzi informatii despre:

  • Angajare bone - personalitate si varsta copilului

  • Angajare menajere - informatii despre locuinta si numarul de persoane din casa

  • Servicii de ingrijire seniori - varsta, starea de sanatate si personalitatea seniorului

DEMARAREA PROCESULUI DE RECRUTARE

BONA PERFECTA dispune de o baza de date pentru candidate. 
Candidatele din baza de date sustin un interviu telefonic urmat de un interviu la sediul BONA PERFECTA in urma caruia se face o evaluare a acestora, dupa care urmeaza selectarea CV-urilor care se potrivesc nevoilor solicitantilor.

PROGRAMAREA VIZIONARILOR

BONA PERFECTA organizeaza vizionarea candidatiilor selectati in urma discutiilor cu solicitantii in prezenta acestora. Intalnirea dintre candidati si solicitantul de servicii va fi coordonata de un specialist in recrutare care va oferi suport pe intreaga durata a procesului pentru a se asigura alegerea candidatului potrivit nevoilor solicitantului.
Dupa alegerea candidatului se va incheia un proces verbal intre acesta, solicitantul serviciului si BONA PERFECTA in care se va stabili fisa postului cu atributiile candidatului la locul de munca.
Urmeaza semnarea contractului de prestari servicii intre BONA PERFECTA si solicitant, dupa care acesta va achita comisionul pentru serviciile de recrutare si plasare, urmand sa primeasca dosarul candidatului selectat ce cuprinde toate actele sale: copie CI, cazier judiciar, adeverinta medicala, acte de studii precum si datele de contact.

BONA PERFECTA asigura solicitantului garantie in functie de serviciul ales, constand in inlocuirea gratuita a candidatului selectat in cazul in care acesta nu mai corespunde nevoilor sale. In cazul in care solicitantul de serviciu cere inlocuirea candidatului ales, urmeaza sa trimita o notificare scrisa pe e-mail catre BONA PERFECTA, motivand decizia de a intrerupe colaborarea cu acesta.

Procedura recrutare: Projects
bottom of page